Mediapro prepara una pel·lícula sobre Rubianes

La sala 1 del Club Capitol es diu, des d'ahir, sala Pepe Rubianes

Roures va donar una de les notícies sorpresa: la voluntat de fer algun treball fílmic que recordi el còmic galaicocatalà que, durant 11 anys, va omplir de riures la llavors Sala 1 del Club Capitol. El president de Mediapro va justificar l'anunci tot dient: «No n'hi ha tants, com en Pepe. Tindrem no sé si una pel·lícula, una pel·lícula documental, però hi haurà una herència per en Pepe. Ell ens va deixar tot un seguit de sensacions, d'inquietuds, de tremolors de pell, i això li hem de tornar d'alguna manera.»

Carmen Rubianes, la germana de l'actor, que també mostraria la seva vessant més militant amb Lorca eran todos (amb el que va remoure la memòria i va guanyar-se l'enemistat de la Brunete mediàtica que encara va fer més popular aquell teatre document), va anunciar que per Sant Jordi sortiran publicats els poemes africans de Rubianes, «tal com ell els va deixar». La germana, que impulsa la Fundació Pepe Rubianes, vol demostrar que l'artista també dominava altres facetes, com ara la poesia i la pintura.

L'empresa Balañà ha fet cas a la demanda de moltes persones anònimes de canviar el nom de la sala on ell va presentar Rubianes solamente i, en la darrera etapa, La sonrisa etíope, en record seu. La connexió de l'actor amb el públic es va confirmar en una gala el 8 de juny passat al Palau Sant Jordi. Ahir, els oients de Catalunya Ràdio també van omplir la platea per veure un escenari on no van faltar els seus amics: Carles Flavià, Andreu Buenafuente, Joan Gràcia, Joan Lluís Bozzo, Joan Manuel Serrat, Pep Molina...

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.