Ròtova veu amb preocupació que no es condiciona el Cinema Cervantes

L'equip de govern va destinar els diners del Pla Confiança a reurbanitzar la carretera i ara no compta el poble amb cap lloc per a fer un acte amb unes certes dimensions

L'abril de l'any passat, El Bloc Jove de la conca del Vernissa, proposà la creació d'una Casa de la Música a Ròtova als locals del cine Cervantes. L'equip de govern l'haguera pogut dur a terme amb el denominat Pla Confiança de la Generalitat Valenciana, amb les dues edicions del Plan E i amb les subvencions que anualment concedeix la Diputació de València per a entitats musicals.

La moció presentada al plenari va ser desestimada i els diners es van dedicar a la reurbanització de la carretera.

Així les coses, els joves nacionalistes de Ròtova, asseguren que tot i reconèixer l'elevat cost d'aquesta mena d'obres, «l'Ajuntament haguera pogut optar per començar una primera fase i anar completant la Casa de la Música amb les subvencions per a la millora i condicionament de locals de societats musicals, que convoca anualment la Diputació de València».

Ara s'ha vist que amb les pluges hagudes enguany, el cinema ha sofert nous desperfectes a la coberta, que fan impracticable qualsevol activitat al seu interior.

Des de diversos grups culturals i associacions del poble, entre les que s'hi troba els joves del Bloc Nacionalista Valencià, es continua pensant que «calia haver optat per la proposta de condicionament del cinema. El temps ens ha acabat donant la raó. A dia de hui no comptem amb cap lloc per a fer un acte amb unes certes dimensions: conferències, teatre o espectacles diversos».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.