La fira Swab s'obre a l'escultura, la «performance» i el videoart

La fira d'art contemporani Swab celebrarà la tercera edició del 13 al 16 de maig amb nous accents. Si en les edicions del 2007 i 2008 (el 2009 no es va fer) es va centrar en la pintura i el dibuix, enguany s'obre també a l'escultura, la instal·lació, la performance i el videoart. La seu de la fira també canvia: de les Reials Drassanes, es trasllada al pavelló italià de Fira de Barcelona. Swab acollirà més de 35 galeries d'arreu –França, Alemanya, Turquia, Rússia, Argentina, Cuba, Estats Units, Xina i Dinamarca–.

El que no s'ha modificat és el concepte de la fira. Swab està concebuda com una fira de dimensions a escala humana i amb una atmosfera relaxada i distesa, que pretén apropar el col·leccionisme als més joves.

El comitè seleccionador –que també s'ha renovat– està format únicament per professionals de l'art contemporani. En són membres els galeristes Christian Ehrentraut de Berlín, Leo Koenig de Nova York, Fred Mann de Londres, Miguel Angel Sánchez de Barcelona, Suzanne Trarasieve de Paris, Nacho Valle de València i el comissari Javier Panera del DA2 de Salamanca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.