El Teatre de Blanes nota la crisi i fa una programació de circumstàncies

Destaquen «La forma de les coses», «Boulevard» i «Pere i el llop»

La programació és per tres mesos, però en realitat són només dos mesos efectius, ja que el mes de juny no hi ha cap espectacle programat. Tenint en compte que durant juliol i agost no es programa al teatre, des de final de maig fins a mitjan o final de setembre, a Blanes, no hi haurà teatre. La programació elaborada per l'abril i el maig conté un parell dels èxits més notables a Barcelona, La forma de les coses, de Neil LaBute, sota la direcció del jove Julio Manrique, i Boulevard, una peça escrita i dirigida per Carol López, directora artística de La Villarroel, de Barcelona, que furga en les interioritats de la preparació d'una comèdia teatral.

L'àmbit de la música el cobrirà un concert de Marc Parrot, 50 anys de la Nova Cançó. Lletra i Música. Entre tot plegat hi ha situada la sessió de projeccions Curtmetratges 3.1, organitzada per l'associació cultural Crit d'Art, que proposa la projecció de curtmetratges.

Pel que fa als espectacles familiars, destaca la producció Pere i el llop, que combina la participació d'una orquestra en directe (Orquestra Murtra Ensemble), que interpreta la música de Prokofiev, mentre diversos titelles representen el conte que narra l'actor Josep Julien. La tècnica dels titelles és la de la llum negra, de manera que ressalten per la fosforescència. També són familiars els concerts Girasons (una producció de l'Auditori de Barcelona), que és instrumental, i La festa de la Nora, a càrrec de la Big Band de Granollers, un espectacle que és una bona introducció de la mainada al món del jazz.

PROGRAMACIÓ

La forma de les coses
9 d'abril, 22 h
Curtmetratges
22 d'abril, 20 h i 22 h
50 anys de la Nova Cançó
24 d'abril, 22 h
Pere i el llop
2 de maig, 18 h
Girasons
9 de maig, 18 h
Boulevard
15 de maig, 22 h
La festa de la Nora
23 de maig, 18 h
Nelly blue
29 de maig, 22 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.