El professor Doménech presenta el seu llibre número cent

L'obra s'adreça a l'aprenentatge del valencià per al sector juvenil i d'adults a base de lectures, vocabulari i exercicis

Editat per la Conselleria d'Immigració i Ciutadania de la Generalitat Valenciana, el professor Doménech ha tret al mercat el llibre que fa cent de tota la seua carrera com a creador i escriptor.

En aquesta ocasió, es tracta d'una història bastida sobre un grup de joves que presenten un treball davant una hipotètica convocatòria de l'administració pública valenciana, i en resultar guardonats, decideixen posar en pràctica allò que han escrit negre sobre blanc.

Es tracta d'un conjunt de deu relats que tenen partença al club de joves Al-russafí de València i que recorre les comarques del Baix Maestrat, els Ports, la Plana Alta, les dues comarques de la Ribera, la Plana d'Utiel, la Marina Baixa, Alacantí i Elx, l'Alcoià i el Comtat i finalitza novament al punt de partença.

Pilar i Josep Lluís Doménech expliquen que es tracta d'una obra adreçada al món de l'ensenyament i formalment, es troba bastit sobre lectures historiades, amb vocabulari discriminat en color blau, una proposta didàctica i un recull de noves paraules per a la descoberta en cada capítol.

Com a novetat, aquesta obra disposa d'un solucionari de les activitats proposades i unes fitxes descriptives dels personatges que l'habiten. Les comandes han de fer-se a la pròpia Conselleria d'Immigració i Ciutadania.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.