El Teatre Municipal proposa una marató de teatre i cinema amb l'actor Josep Maria Pou

Presenta una obra sobre Welles i el documental «Màscares»

Su seguro servidor, Orson Welles és una peça de Richard France, d'una hora i mitja de durada, que presenta l'actor, director i productor l'endemà del seu darrer aniversari, en un estudi de ràdio, en què enregistra anuncis de menjar per a gossos i laxants en un estudi de Los Àngeles, amb la col·laboració d'un jove tècnic de so (Javier Beltrán). Welles, gran i exhaust, està esperant una trucada de Steven Spielberg que li permeti completar l'adaptació cinematogràfica de Don Quixot, projecte que ha de suposar la darrera afirmació del seu talent. Mentre espera una trucada que no es produirà, rememora episodis de la seva activitat com a cineasta i locutor, però també com a mag.

Aquesta peça, una producció del Teatre Romea, la va versionar i dirigir Esteve Riembau. El crític cinematogràfic, professor de la UAB i actual director de la Filmoteca de Catalunya, també és el director, juntament amb Elisabet Cabeza, del documental Màscares, que mostra el procés de treball d'un actor, en aquest cas Pou, durant la construcció d'un personatge, el de Welles. Màscares es projectarà després de l'obra al mateix teatre i l'entrada és lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.