Fruits de la recerca universitària

El segell editorial Publicacions URV, creat per les editorials Cossetània i Arola i per la mateixa universitat, també treu novetats per Sant Jordi. Són llibres que «donen compte de la recerca dels investigadors» de la Rovira i Virgili, que «omplen aspectes de docència» i que posen a disposició dels lectors «temes de divulgació», segons va explicar ahir Maria Bargalló, vicerectora de la URV. La llista de novetats inclou, entre d'altres, el llibre Ebrencs del segle XIX, un volum que aplega les conferències del cicle Personatges de la història social, política i econòmica del territori ebrenc del segle XIX, i que, segons va explicar ahir Azael Fabregat, mostra la trajectòria de personatges com Ramon Cabrera, un dels caps militars de les revoltes carlines, i Manuel Porcar, que va ser alcalde de Barcelona, a més de nombrosos literats, militars o arquitectes.

D'altra banda, Publicacions de la URV regalarà aquest Sant Jordi el llibret Traces, amb fragments de poemes d'autors anglesos com Samuel Johnson, Laurence Sterne, Henry Reed i Rudyard Kipling, traduïts per Joaquim Mallafrè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.