La química marca un nou itinerari per Girona

Ahir al vespre es va presentar, en el marc incomparable de Cromats Ensesa, una nova guia, dins la col·lecció Itineraris que edita l'Ajuntament de Girona, que permet descobrir la presència quotidiana de la química al llarg d'un agradable passeig per la ciutat a càrrec de l'investigador de la UdG Josep Duran.

Es tracta de Passeig per l'invisible. Itinerari químic per la ciutat de Girona, una guia que permet conèixer una part de la ciutat més desconeguda, guiats per una sèrie de parades en llocs on la química és o ha estat present.

Tal com es va remarcar en la presentació del llibre, a la qual van assistir l'alcaldessa, Anna Pagans; el vicerector Joaquim Maria Puigvert, i la regidora d'Educació, Núria Terés, hi ha una col·laboració imprescindible entre la Universitat de Girona i l'Ajuntament, amb el compromís de divulgar més la recerca que es du a terme als laboratoris. La guia n'és una bona mostra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.