Pepa Úbeda guanya el quaranta-cinquè premi Benet Ribas de Poesia

El poemari ha estat editat ara per Pagés Editors i arriba a les llibreries de tot l'àmbit lingüístic

Dividit en tres gran blocs, aquest poemari fa un pelegrinatge pels decorats més pròxims i, sovint íntims, de l'autora, farcits d'experiència personal i de noves geografies viscudes en temps de recerca i descoberta.

L'Orografia del silenci, acull al seu interior una composició llarga i prolífica que, a mode de mosaic, discorre pels versos dels dies fins abocar-nos al llindar de l ràbia i als contes fets a dues mans, com si es tractés d'una composició ben sensual i atrevida.

Els llinatges de l'amor aixopluga tota una calaixera de més de vint-i-cinc poemes en els quals Istambul ocupa una part substancial de l'experiència vital de l'autora i Kavafis esdevé el seu gran referent.

Conclou l'obra que ara es presenta, i que va resultar guanyadora de la quaranta-cinquena edició dels Premis «Recull» de la ciutat de Blanes, amb una gran apartat que, sota el títol genèric de Segon naixement, abraça sis grans glops de pensaments amorosos i de situacions de desamor, de moments de coneixença i d'oblit.

PEPA ÚBEDA IRANZO es professora de valencià a l'Institut de Secundària Sant Vicent Ferrer de València, lloc en el qual el professor Sanchis Guarner va desenvolupar el seu mestratge com a professor de francés. és, a més de poeta i una gran artista, animadora cultural a la Societat Coral el Micalet i es troba a un pas de concloure els seus estudis a la facultat de Blles Arts de la Universitat Politècnica de València. La seua infantesa la va passar a Barcelona i després ha viscut a diverses localitats del país Valencià.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.