M. d'Riera exposarà al Carrousel du Louvre de París

Hi portarà l'escultura «Dona creativa imaginativa», de bronze i brillants

Cada any, al voltant de desembre, se celebra una exposició internacional al Carrousel du Louvre de París (sala Le Notre), on es presenten unes 600 obres entre escultura i pintura, prèviament seleccionades per la Societat Nacional de Belles Arts de París. Entre aquestes, enguany ha estat seleccionada Dona creativa imaginativa, una escultura en bronze i brillants de l'artista de Santa Coloma de Farners M. d'Riera.

A banda de la qualitat artística de l'obra, és remarcable també que l'autora –de formació autodidacta però amb gran experiència en el camp de la joieria– tot just va començar la seva carrera artística no fa ni mig any. El seu pas per l'11a edició del Saló d'Art de Reus ha resultat fonamental.

Precisament, M. d'Riera ha anunciat que vol fer entrega aquest 23 d'abril d'una escultura –en què apareix representat el Castell de Farners i el colom que simbolitza la vila– a l'Ajuntament de Santa Coloma, en agraïment per haver-li cedit un espai per exposar la seva primera exposició, celebrada el desembre passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.