La restauració de l'antiga biblioteca popular de Valls començarà al maig

La companyia vallenca Gils Plana Montserrat, en una unió temporal d'empreses (UTE) amb la lleidatana Construccions Monjo, durà a terme les obres de restauració de l'edifici de l'antiga biblioteca popular de Valls, situat al passeig dels Caputxins.

L'Ajuntament de Valls ha adjudicat l'execució del projecte per un import de 329.000 euros, un 16% menys del que havia pressupostat inicialment. «A la convocatòria s'hi van presentar vuit empreses i hem aconseguit una reducció important en el cost del projecte amb avantatges molt interessants, com ara els que han aportat en la seva documentació les empreses adjudicatàries», afirmava ahir l'alcalde, Albert Batet, davant els mitjans de comunicació. Aquestes millores a les quals feia referència el batlle tenen a veure amb l'equipament de les instal·lacions i amb l'adequació del mobiliari, que permetran deixar a punt el recinte per als usos que preveu el govern municipal: bàsicament conferències i exposicions i altres activitats de petit format.

Les obres, que han de servir per resoldre la inestabilitat del terreny on s'aixeca l'edifici i suprimir les esquerdes que afecten tota l'estructura, començaran al maig i hauran d'estar enllestides abans de les festes decennals de la Mare de Déu de la Candela del 2011, que és quan el consistori vallenc preveu inaugurar l'equipament rehabilitat.

L'execució del projecte ha estat possible amb el finançament gairebé integral de la Diputació de Tarragona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.