L'exposició del premi Honda arriba avui a la Fontana d'Or

El premi de pintura Honda-la Garriga 2009, un dels més prestigiosos de l'Estat en l'àmbit pictòric, ha celebrat la seva onzena edició i, després de la deliberació, s'exposen, a partir d'avui (19 h), al Centre Cultural de Caixa Girona Fontana d'Or tant les obres guanyadores com les preseleccionades pel jurat del concurs. En total, n'hi ha una trentena, que es podran veure fins al 27 de juny.

Entre totes, destaca Desmiir, de Kibril Heral (Alacant, 1967), guardonada amb el primer premi. Es tracta d'una obra híbrida que destaca pel fet d'utilitzar com a suport capses d'alumini tot aconseguint la conciliació entre la pintura i l'objectualisme, l'abstracció i la figuració.

També s'exposa el segon accèssit, atorgat a Sense títol (Dancing with your eyes), del basc Ismael Iglesias Serrano, una creació abstracta plena de color en què, segons el jurat, «s'aprecia la consciència de l'artista sobre el poder ornamental de la imatge i la seva capacitat de persuasió. Pel que fa al tercer accèssit, Berlín Este, de l'artista madrileny Alberto Pina Martínez, aposta per una línia decididament figurativa, de caràcter metafísic i malenconiós.

L'objectiu del premi de pintura Honda-la Garriga és donar suport i difusió a totes aquelles persones que volen introduir-se o que ja estan dins del món de les arts pictòriques i que busquen un suport a la seva creativitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.