cultura

Catorze projectes, becats amb les Agita

Hi aspiraven un total de 102

«Velocitat».

Projecte audiovisual fet a partir d'un seguiment de les obres del TAV a l'Alt Empordà. Beca: 10.000 euros.

«Waltser Collection. Una col·lecció de passejos».

Espectacle de petit format per a espais urbans que convida l'espectador, a través d'una presentació de passejos, a recórrer un carrer acompanyat d'una creació sonora. Beca: 9.000 euros.

«L'altre costat de la carretera».

Curtmetratge documental sorgit a partir de l'exposició que va tenir lloc amb el mateix títol a Figueres el 2009 com a testimoni artístic de la quotidianitat i la cultura del poble gitano arrelat a Figueres. Beca: 6.000 euros.

«Ibie Okundaye».

Documental sobre la jove prostituta nigeriana de 19 anys que va morir atropellada a l'N-II. Beca: 5.000 euros.

«Pirouette en re menor».

Espectacle que treballa amb la interacció multimèdia en temps real. Una ballarina i un músic crearan un espai escènic que mitjançant les noves tecnologies podran complementar. Beca: 4.000 euros.

«Figueres-París: 05 hores 30 minuts».

Reflexió sobre dues maneres antagòniques d'entendre el desplaçament: la presència i la fugacitat, amb motiu de la pròxima posada en marxa del tram del TAV. Beca: 4.000 euros.

Producció d'un videojoc videoclip.

Produir un videoclip dels Electrotoylets amb estètica de videojoc i reconvertir el videoclip en un videojoc real per a la seva difusió viral. Beca: 4.000 euros.

«Òxid».

Espectacle que combina les arts del circ amb la dansa i el teatre físic. Beca: 3.000 euros.

«Empremtes d'autor».

Materialització de maquetes ja desenvolupades a l'escala real de la ciutat de Figueres per formular preguntes i respostes d'introspecció personal. Beca: 3.000 euros.

«Turista a babord! (Franco, platja, toros i sangria)».

Reportatge gràfic i literari amb textos i postals escollits, que narra el desembarcament del turisme massiu a la Costa Brava. Beca: 3.000 euros.

«Viatge a la tardor».

Espectacle que estudia la velocitat del moviment d'una persona i a la vegada com la condiciona el seu entorn. Beca: 3.000 euros.

L'Orquestra dels Luthiers Drapaires.

Espectacle musical i audiovisual basat en la interpretació amb aquestes andròmines electromecàniques. Beca: 2.000 euros.

Quimera.

Creació d'un espai digital de creació artística. Beca: 2.000 euros.

Mondo Aereo.

Grup vocal que treballarà la recerca vocal. Beca: 2.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.