cultura

L'ermita de la Trinitat de l'Espluga incorpora vitralls nous a la cúpula

Fa quatre anys que la Germandat de la Santíssima Trinitat, l'entitat més antiga a l'Espluga de Francolí, amb 135 anys d'existència, impulsa obres de millora a l'ermita de la Santíssima Trinitat, que llueix a la cúpula quatre vitralls nous, elaborats amb la tècnica Tiffany per l'artista espluguina Carme Pàmies i que presenten dissenys dels quatre elements de la vida que es poden apreciar tant des de l'interior del temple com des de l'exterior. La incorporació dels vitralls nous i de les finestres del cambril ha estat sufragada amb l'aportació dels socis d'aquesta associació espluguina que avui diumenge, coincidint amb la solemnitat de la Santíssima Trinitat, inaugurarà les reformes dutes a terme.

La resta de millores efectuades en el darrer mes i mig al recinte de l'ermita, a càrrec d'una trentena de voluntaris, han consistit, entre altres coses, en l'adequació exterior amb la reconstrucció dels marges i la instal·lació de baranes de troncs. També s'ha recuperat el camí on hi ha els misteris de l'escultor Miquel Vendrell; la font de l'Àngel i de la Santa Fe, i les respectives capelletes, que s'han condicionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.