cultura

Escolliran les vuit exposicions simultànies de Rodalies per concurs públic

La Taula d'Arts Visuals del Consorci Transversal escollirà els vuit participants en la tercera edició de Rodalies a través d'un concurs públic al qual podran aspirar tots els artistes del país. Els escollits seran premiats amb 2.500 euros. Les exposicions simultànies es duran a terme a Olot, Girona, Sant Cugat del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Reus, Mataró, la Seu d'Urgell i Granollers. Ahir, la regidora de Cultura d'Olot, Anna Torrent, i el coordinador del projecte a la capital garrotxina, David Santaeulària, van remarcar l'impuls que comporta el Rodalies per a la creació artística en l'actual context de crisi. «És una oportunitat per crear i perquè la seva obra es visualitzi fora de les respectives ciutats», va insistir Santaeulària. La coordinadora de la Xarxa Transversal, Núria Pasqual, va dir que el Rodalies 3 és un resum de les dues edicions anteriors: la primera, una exposició itinerant per dotze de les ciutats que integren la xarxa i, la segona, intercanvis entre parelles d'artistes.

Els qui vulguin aspirar al concurs del Rodalies 3 han de presentar els projectes a www.txac.cat/elrebost entre avui i fins a l'1 de setembre. El jurat està format per tècnics d'arts visuals de les ciutats de Transversal, amb l'objectiu de buscar un equilibri entre comunitats artístiques. Els guanyadors treballaran el seu projecte amb les ciutats acollidores. L'exposició es farà l'octubre vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.