cultura

La seqüència clau d'«El monje»

Geraldine Chaplin i 300 extres participen avui en l'últim dia de rodatge a Girona

«El rodatge serà divertit, però alhora molt complicat a causa de la dificultat de mobilitzar tanta gent de cop.» Amb aquestes paraules s'expressava fa uns dies Jordi Abarca, cap de producció d'El monje, en referència a la filmació de la multitudinària processó que tindrà lloc avui a les escales de la catedral de Girona i que comptarà amb 300 extres –escollits en un càsting realitzat a Girona fa setmanes–, 57 costaleros vinguts de les confraries de Badalona experts a portar passos a l'espatlla, així com la presència de l'actriu Geraldine Chaplin (que encarna el personatge de Mare Superiora). I no només això, per fer-ho encara més espectacular l'escena estarà il·luminada per milers d'espelmes situades de dalt a baix de l'escalinata. A banda d'aquesta dificultat tècnica, la seqüència té la seva rellevància perquè és considerada la seqüència clau en el desenllaç d'aquesta història ambientada en el Madrid del segle XVII.

Després d'assajar ahir al llarg de tota la tarda i fins ben entrada la matinada, avui és previst rodar aquesta seqüència amb la qual es donarà per acabat el rodatge en terres gironines. Per això, és previst que des de les vuit del vespre fins a les dues de la matinada es talli la circulació de vehicles per la pujada de la Catedral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia