cultura

Roger Mas desplega tot el seu talent en el seu debut al Palau

«La guitarra, la roba, les espardenyes de set brencs... a punt de saltar l'escala i cap al Palau!», proclamava ahir a la tarda el cantautor solsonenc Roger Mas en la seva pàgina de Facebook. L'eufòria tenia justificació: per primer cop com a cap de programa, Mas actuava al temple modernista. Ho va fer en un recital inclòs en la 21a edició del Festival de Guitarra que li va servir a grans trets per presentar, en una segona part, el seu últim disc –A la casa d'enlloc– i per recuperar com pertoca, en una primera, les ja històriques Cançons tel·lúriques, que només en comptades ocasions han estat interpretades amb la instrumentació amb la qual van ser ideades. A banda del seu quintet habitual, Mas va tenir la col·laboració del guitarrista Amadeu Casas, i la de dos fiscorns i el Quartet Brossa de corda.

«La tradició no s'ha de mirar mai de manera arqueològica, sinó que és un riu de cultura on tots agafem aire», va proclamar Mas després del seu particular endinsament en la poesia de Verdaguer. Entre el públic, Pau Riba, Sisa i Pi de la Serra aplaudien entusiasmats. Va ser un triomf de la cançó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia