cultura

El Gaudí Centre mostra el lligam entre la natura i l'obra de l'arquitecte

Aquest divendres hi haurà una jornada de portes obertes al centre reusenc

Posant cara a cara una imatge de les dunes del delta de l'Ebre amb la teulada de la Pedrera, o de la Roca de Mont-roig, amb la Casa Batlló, queda clar que l'obra arquitectònica de Gaudí parteix de l'observació de la natura. El fotògraf Llorenç Herrera va realitzar l'any 2002 una col·lecció d'imatges que posen de manifest aquest lligam. Herrera va fotografiar les principals obres de Gaudí a Barcelona amb la tècnica dels infrarojos. I les fotos de natura les va fer a diferents indrets de la demarcació (les muntanyes de Prades, Mont-roig del Camp, el Delta...).

Ara, el Gaudí Centre ha recuperat aquesta col·lecció i l'ha ampliada amb quatre muntatges audiovisuals amb filmacions dels principals elements del paisatge de les comarques de Tarragona. Les paraules de Gaudí sobre la natura són el fil conductor de tot el nou muntatge.

L'exposició Gaudí, natura original, que es va inaugurar dimarts, es podrà veure aquest divendres, en el marc de la jornada de portes obertes que s'ha organitzat al Gaudí Centre per commemorar el 158è aniversari del naixement de l'arquitecte. La data també coincideix amb l'obertura del Gaudí Centre, el 25 de juny del 2007.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia