cultura

Les «tropes imperials» envairan el quart Festival del Còmic de Torroella i l'Estartit

Exposicions, exhibicions, un mercat i firmes d'autors completen les activitats d'aquest cap de setmana

El 30è aniversari de la millor pel·lícula de la saga de Star Wars, L'imperi contraataca, bé es mereix un reconeixement com el que durant aquest cap de setmana li atorgarà el Festival del Còmic de Torroella de Montgrí i l'Estartit, que aquest any celebra la quarta edició. Ho farà convidant les associacions Spanish Garrison de la Legió 501 i la Rebel Legion, dedicades al costuming i reconegudes per la mateixa Lucasfilm, les quals desplegaran la seva legió de fans caracteritzats perquè es passegin i animin les dues seus d'aquest esdeveniment organitzat per l'Ajuntament i l'empresa Panini Comics.

Aquest només serà un dels molts actes previstos dins de l'extens programa d'activitats del festival. Com a cada edició, no hi faltarà el mercat de còmics (dissabte, al passeig de Catalunya de Torroella; diumenge, a l'envelat del port de l'Estartit). També hi haurà les habituals exposicions, entre les quals destaca la titulada Com es fa un còmic?, a través de la qual un podrà apreciar el procés d'elaboració del còmic Els herois de la Masia (Consell Municipal de l'Estartit). I no hi faltarà tampoc una xerrada, centrada en El còmic, els superherois i les seves anècdotes, i impartida per Sebastià Roig.

Firmes d'autors

Sens dubte, un dels plats forts per als aficionats seran les firmes d'autors, en què enguany seran presents dibuixants de la talla de Quim Bou, Juanjo Sáez, Joan Baranguer, Roger Tallada, Paco Cavero i Pepe Caldelas (dissabte a Torroella, diumenge a l'Estartit). Dissabte, a l'auditori del Museu de la Mediterrània de Torroella (12.30 h), el mateix Pepe Caldelas presentarà la segona entrega de la paròdia de la saga cinematogràfica Crepúsculo, titulat Luna Lunera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia