cultura

L'audiovisual vidrerenc

Per tercer any consecutiu, els realitzadors vidrerencs tenen un aparador on mostrar els seus treballs audiovisuals amb la celebració de l'anomenada Nit de Cinema i Audiovisual Vidrerenc. La mostra d'aquest any, que tindrà lloc al Teatre Casino La Unió (21.30 h, entrada lliure) oferirà als espectadors una gran diversitat de treballs, que van des del videoart fins al western, amb l'al·licient afegit que els autors no només presentaran les seves obres sinó que també estaran a la disposició dels assistents per establir un debat obert.

La sessió començarà amb treballs del director de cinema i il·lustrador Sergi Puig (Space monkey i Katabasis). A continuació Maria Vidal oferirà una visió del món diferent a través de tres peces breus de videoart. També a la mostra es projectaran dues peces de documental musical fetes a l'entorn de les cançons No som res de Sanjosex i Agueev de Mishima, obra de David Guitérrez, finalista al darrer Curt.doc. A més, Carles del Olmo mostrarà el seu film Tachaaan!, que està nominat com a millor curtmetratge d'animació als premis Goya 2010. I, finalment, el darrer curt que es podrà veure aquesta nit és Germans, d'Albert València, un western premiat com el millor al Festival de Western Volcànic d'Olot 2010. La mostra està organitzada per Vitraris Cultura i Tradició i l'Associació Nanook.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.