cultura

Urgències patrimonials

L'Institut Català del Sòl, (Incasòl) ha començat les obres d'urgència per restaurar la coberta de l'església de Sant Julià, a Vallfogona del Ripollès, i la reparació de l'esllavissada que s'ha produït en el talús que hi ha sota la muralla est del castell de Montsoriu, a la Selva. Les dues actuacions s'inscriuen en el protocol de col·laboració d'aplicació de l'1% cultural, signat pels departaments de Cultura i de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya.

Les obres a Montsoriu tenen un pressupost de prop de 50.000 euros, finançats al 50% per l'Ajuntament d'Arbúcies i l'Incasòl, i finalitzaran a mitjan desembre. A Sant Julià de Vallfogona el pressupost és semblant i també està previst que les obres acabin al desembre. En aquest cas, l'objectiu global del projecte és la recuperació de l'església, però es vol resoldre d'urgència la falta de coberta per evitar que hi entri la neu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.