Cultura

La Mirona fa nou anys

La Casa de la Música la Mirona celebrarà demà el novè aniversari amb un concert de l'Orquestra Di-versiones, una formació calongina que s'ha especialitzat a fer versions molt personals i divertides dels artistes més diversos. El concert de demà començarà a les onze de la nit i el preu de l'entrada és de 4 euros en venda anticipada –més despeses de distribució– i de 8 euros a la taquilla de La Mirona. Després del concert, la festa continuarà a La Bombolla, la sala 2 de La Mirona, amb els Sputnik Djs.

El so de Hendrix i CCR

La Mirona ha programat per a aquest dissabte un tribut a dos grans noms de la música dels anys seixanta i setanta: el trio del guitarrista Albert Serrano repassarà els clàssics de Jimi Hendrix, i el Rafa Bazaga Quartet invocarà l'esperit de Creedence Clearwater Revival. El concert començarà a dos quarts d'onze i les entrades costaran 5 (anticipada) i 8 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.