cultura

L'editorial Bromera edita els articles periodístics de Joan Fuster d'un trienni

Per primera vegada des que va fer el seu traspàs l'assagista Joan Fuster, l'editorial Bromera publica les col·laboracions que aquest pensador de Sueca va fer entre 1977 i 1980 en la revista de Medicina i Humanitats Jano.

Aquest primer volum, constitueix un document molt valuós dels anys convulsos de la transició i, l'escriptor de la Ribera, es mostra preocupat en aquestes pàgines de Discordances, per les qüestions que l'inquietaven en la joventut, però, com comenta Enric Sòria en la introducció, “els envitricolls de la política van anar substituint de mica en mica el comentari de temes literaris i culturals i l'apunt relaxat sobre les mil i una coses de l'àmplia varietat del món”.

En aquesta publicació s'observa com, Joan Fuster, va ser un articulista tenaç i quasi compulsiu en una amplíssima gamma de publicacions: diaris, revistes i miscel·lànies de tota mena. A aquesta publicació, Discordances, el món de Fuster vibra amb una transparència inusitada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.