cultura

Un bosc obert

La Troca fa una preestrena gratuïta de l'obra ‘El bosc' per tancar la seva residència al Teatre de Blanes

Avui el públic també podrà intercanviar opinions amb l'equip artístic d'‘El bosc'

La companyia i productora teatral gironina La Troca ha portat a terme aquesta setmana al Teatre de Blanes una residència de l'espectacle El bosc, un “thriller quotidià” escrit per Daniela Feixas i dirigit per Ramon Simó, que s'estrenarà el 13 de gener vinent a la sala Beckett, de Barcelona. Avui a les 9 del vespre tindrà lloc al Teatre de Blanes, com a culminació de la residència, un assaig obert de l'espectacle que funcionarà com una preestrena gratuïta d'El bosc per al públic blanenc, que també hi podrà intercanviar opinions amb l'equip artístic.

Les actrius Daniela Feixas i Montse Esteve són les protagonistes d'El bosc, una història de suspens amb personatges aparentment normals que juga amb alguns llocs comuns del gènere de terror. El bosc narra com Judith, després de gairebé 15 anys sense tenir contacte amb la seva germana Adela i de 2 anys buscant-la intensament, la localitza en plena nit en una atrotinada cabana situada en un bosc lluny de tot i de tothom. Aquesta trobada suposa un xoc per a l'Adela, que fa anys que fa aquesta vida solitària i mig salvatge i que no confia en les intencions de la seva germana gran. Les dues germanes gairebé no es coneixen i, segons avança la nit, acaben descobrint que ni tan sols sabien res l'una de l'altra quan vivien sota el mateix sostre. A poc a poc, aniran emergint el passat i tota una sèrie d'elements estranys que ens faran dubtar sobre què és realitat i què és invenció, quan es tracta de sobreviure a una realitat massa dura.

Amb aquesta residència creativa, el Teatre de Blanes vol obrir noves vies de col·laboració amb companyies, productores i artistes de l'escena catalana que permetin anar més enllà de l'estricta contractació d'un espectacle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.