cultura

sant feliu de guíxols

Crims i misteri alteren Sant Feliu

El jove escriptor ganxó Josep M. Ortega acaba de publicar la seva primera novel·la curta de ficció, titulada Mas líbranos del mal, ambientada a la seva localitat. L'obra, d'intriga i misteri, narra la investigació que emprèn un sergent dels Mossos d'Esquadra, Víctor Fábregas, al voltant d'uns assassinats de caire ritual que succeeixen en aquesta tranquil·la població costanera. Tot comença quan a Sant Feliu de Guíxols la calma quotidiana es trenca quan apareix morta la filla de l'alcalde, en el que tot indica que és un ritual satànic. Mentrestant, a la població veïna desapareixen dues noies més, que podrien tenir relació amb el cas.

Segons el seu autor, “la trama principal, la progressiva degradació del personatge protagonista i la resolució final” són els punts més destacats de la seva opera prima. Tots aquells que estiguin interessats en la novel·la la poden trobar a www.bubok.com a un preu de 14 euros.

j.c.l.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.