cultura

Gran collita musical

Collita 2010 reuneix a la Mirona quatre grups que han guanyat concursos

Quatre grups que van guanyar durant l'any passat diferents concursos a les comarques gironines participaran aquest cap de setmana en la mostra Collita 2010, que tindrà lloc a la Mirona de Salt. Es tracta d'una iniciativa de la Casa de la Música per contribuir a la “difusió i la consolidació d'aquestes bandes emergents”, que a més es repartiran tots els beneficis que es generin a la taquilla. Els dos concerts començaran a 2/4 d'11 de la nit i l'entrada costarà 5 euros cada dia.

Demà hi actuarà la banda baixempordanesa de pop psicodèlic Sanjays, que acaba de publicar el seu primer disc, Welcome to Lemur City i va guanyar el concurs Joan Trayter de Figueres, i el grup gironí de rock dur Rocksord, primer premi del concurs Empordà en Directe, de Palafrugell. Rocksord és també l'autor de la cançó del programa televisiu Hat Trick Barça.

Dissabte, la Collita continuarà amb els saltencs Free Taxis, guanyadors del concurs Salt The Músics, i els banyolins 5 Elements, que van rebre el primer premi del concurs de música en viu del Gironès, Intro 2010. Serà un programa doble dominat pel rock metàl·lic.

La programació de la Mirona continuarà el divendres 14 amb el hip-hop del saragossà Rap'susclei i Lexa, i el dissabte 15 dos grups joves, Matats i La Puça Diatònica, tindran el seu escenari al Banc de Proves. El divendres 21 hi actuarà Love of Lesbian, el 22 tocarà El Puchero del Hortelano i el 28, Raydibaum. El 29 de gener, el bar Maiden's celebrarà una de les seves festes metàl·liques, amb Morphium, Aptos, Instinto Caníbal i Aladecorb. Al febrer passaran per la Mirona Tote King (dia 5), La Iaia (11), Le Croupier (19), Tom Hagan (25) i Sergio Contreras (26), i el 5 de març hi tindrà lloc el festival Folkestoltes, amb La Banda d'en Vinaixa, Tazzuf i Accordzéâm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.