cultura

El cinema a debat obert

Després de quatre anys parlant i discutint sobre cinema a través del visionat de pel·lícules destacades de la història del cinema, el Museu del Cinema de Girona presenta la cinquena edició del cicle Parlem de cinema?, novament conduït pel crític de cinema Pep Prieto. El cicle, que consta de deu pel·lícules i és d'entrada lliure, començarà el proper dijous 20 de gener (20 h) amb una proposta d'allò més suggeridora: Aguirre, la cólera de Dios, de Werner Herzog (1972), que narra la recerca d'El Dorado per part del llunàtic Lope de Aguirre.

Parlem de cinema?, que se celebrarà els dijous a les 8 del vespre, continuarà amb Mon oncle, de Jacques Tati (1958); El color del dinero, de Martin Scorsese (1986); Sense perdó, de Clint Eastwood (1992); Sota el foc, de Roger Spottiswoode (1983); Brazil, de Tery Gilliam (1985); Repulsió, de Roman Polanski (1965); Bananas, de Woody Allen (1971); El diablo sobre ruedas, de Steven Spielberg (1971); i Simón del desierto, de Luis Buñuel (1965).

Com es pot veure, la proposta és d'allò més eclèctica i el propòsit no és un altre que sotmetre a debat tot allò relacionat amb el setè art.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.