Cultura

Gent

Messi i Piqué, més llenya al foc sentimental

Pensàvem que l'avi de Messi exagerava quan parlava per ràdio de la separació del seu nét i la noia que sembla tallada a la seva mida, Antonella. Però feia alguna cosa més: no deia la veritat. Això almenys deduïm de la resposta de l'astre a una pregunta directa feta en un acte promocional: “El que va sortir és mentida”, va dir escassament i amb cara de canviem de tema ràpid. O sigui, que la relació tira endavant com sempre (diuen al diari Sport que el davanter va anar a recollir la seva noia a l'aeroport dimecres molt feliç), i l'avi Antonio va sentir tocar campanes o, realment, va exagerar una senzilla baralla de parella enamorada. Ho veurem els pròxims dies.

En canvi, malgrat el desmentiment de Piqué (fet a l'aeroport de pressa i corrents i gairebé sense mirar els reporters) cada dia hi ha més enrenou al voltant de l'afer Shakira. Si tens les orelles obertes no pares de sentir històries de ciutadans que asseguren haver-los vist junts. Hi ha qui diu fins i tot que estan a punt de fer un viatge mentre el rum-rum que diu que la rossa colombiana es vol comprar casa o pis a la ciutat no s'atura. També Alejandro Sanz (amb qui la cantant ha compartit videoclip i escenari) reaccionava a la separació de la seva amiga amb un curiós Twitter on deia: “Avui surt el sol. Hi ha algú content”. Content amb una separació? De qui parlava? Xavier Sardà ha estat el primer que ha proclamat obertament que té la certesa que la parella viu una història passional per ràdios i programes de televisió que no són precisament de crònica rosa (si és que el tema sembla ja d'interès nacional!). Assegura Sardà que fa un mes se'ls va trobar en un restaurant de Blanes i que “Shakira li ficava la llengua per la boca i li sortia per l'orella”.

El periodista diu que era la cantant, a qui aquests dies s'ha vist en un hotel de Biarritz, qui duia la iniciativa “de manera categòrica, clara i diàfana”. Finalment haurem de cridar Tim Roth, que sap com descobrir si s'amaga la veritat en els microgestos de la gent (vegeu la fantàstica sèrie Lie to me) per saber qui ens menteix: Messi, Piqué, la Shakira del wakarumor... I Antonio de la Rúa? No diu res? Els comentaris d'aquests dies també apunten cap al que va ser company de la cantant durant onze anys, i ja hi ha per la xarxa imatges del 2008 on se'l veu massa rialler amb una noia morena que s'interpreten com una presumpta infidelitat. A Univision.com, en canvi, asseguren que el trencament de la parella és fruit d'un altre motiu: el desig de Shakira de ser mare, que no era compartit per De la Rúa, que també estava gelós del jugador blaugrana.

Sigui com sigui (i pesi a qui pesi), el Barça ja no està només d'actualitat pels seus gols. No hi falta ni una bella model (Malena Costa, la noia de qui Puyol no se separa) que substitueix Jaydy Michel ara que Márquez ja no és al club. Confiem que l'enrenou mediàtic no afecti el joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.