Cultura

El Festival Còmic de Figueres s'avança

El Festival Còmic de Figueres canviarà l'esquema dels últims anys i, entre altres novetats, se n'avançarà la celebració a abans de les Fires de la Santa Creu. En les tres edicions celebrades fins ara, aquest certamen s'ha programat per a la setmana de les festes de la ciutat. Aquest any durarà tota una setmana, del 15 al 23 d'abril, i un dels motius pels quals es farà abans de les Fires de la Santa Creu és perquè per als espectacles es vol transformar la platea del teatre El Jardí en un gran cabaret. Durant les fires hi ha programats en aquest equipament diferents actuacions i, per tant, seria molt complicat muntar i desmuntar.

La base del Festival Còmic, doncs, serà el cabaret còmic anomenat Burlesque, amb presència de clowns de sala, mims i altres personatges. En aquesta línia es vol buscar el sonat de l'any, que és un concurs obert tant a professionals, com a aficionats. Es tracta de presentar un número de cabaret de qualsevol disciplina amb una durada màxima de quinze minuts. El premi és de 1.000 euros.

En la programació s'ha inclòs també l'espectacle Reugenio, que és una còpia del mític humorista de la dècada dels vuitanta, Eugenio. Les entrades per a aquest espectacle es posen a la venda el 15 del mes de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.