cultura

Una nova creació sobre l'obra de Joan Pau Giné

La comediant i cantant Isabelle Olive presenta ‘Al mig del món', un muntatge al voltant de les cançons del desaparegut cantant de Bages

Després d'una mena d'assaig, l'any 2008, quan s'ajunta amb els cantants Pere Figueres, Didier Verdeille i Maryvonne Balat per a dos homenatges successius al poeta i cantant rossellonès Joan Pau Giné, Isabelle Olive decideix crear un espectacle complet amb les cançons del cantant de Bages: Al mig del món.

Aprofitant la singularitat de les cançons de Giné –estrafolàries, punyents, rugoses, humorístiques, tendres, reivindicatives–, Isabelle Olive desplega la seva paleta utilitzant les cançons del poeta desaparegut en forma d'historietes o de petites escenes de teatre.

Isabelle Olive s'acompanya de Gérard Meloux (guitarres i instruments de corda) i David Codina Bosch (piano i acordió), amb qui ja treballa en el seu espectacle musical l'Ombellie.

Al mig del Món ha estat presentat a la Casa Carrère, a Bages, en el marc del festival Festibages. L'espectacle és una producció de l'Art i la Manera i Zitzania Théâtre.

Contacte: Marielle Olive - Isabelle Olive. L'Art et la Manière.

[email protected]

06 22 80 34 01

Els artistes

Isabelle Olive

Escola Superior d'Art Dramàtic del Teatre Nacional d'Estrasburg, de 1992 a 1995, comediant, cantant, creadora de cançons, d'espectacles musicals i espectacles per a infants. Quan ha tornat a la Catalunya Nord ha creat la companya Zizania Théâtre.

David Codina Bosc

Pianista, acordionista i compositor. Diplomat pel Conservatori Professional Isaac Albéniz de Girona i el Conservatori Regional de Música de Perpinyà.

Gérard Meloux

Guitarrista i músic d'instruments de corda, ha acompanyat nombrosos artistes nord-catalans (Teresa Rebull, Gisela Bellsolà, Pere Figueres, Gerard Jacquet, Pascal Comelade...).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.