cultura

Rosa Serrano obté el premi Vicent Ventura

L'editora rebrà el guardó el pròxim 6 d'abril en reconeixement al seu compromís amb el País Valencià

La directora de Tàndem serà homenatjada junt a Josep Lluís Blasco

L'editora valenciana Rosa Serrano és la guanyadora del XII Premi Vicent Ventura. Serrano rebrà un guardó que s'atorga a una persona o col·lectiu que s'haja distingit per la seua trajectòria cívica, democràtica i de compromís amb el País Valencià. El premi, que és anual, està instituït en memòria i homenatge al periodista Vicent Ventura, que va morir en 1998.

El lliurament del premi està programat per al dimecres 6 d'abril en el transcurs d'un sopar en què hi haurà també un homenatge a Josep Lluís Blasco.

Rosa Serrano (València, 1945) és llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Va treballar a l'Escola Gavina des del seu començament. Des de 1990 és editora de Tàndem, i ha estat (entre 1991 i 1995) presidenta de l'Associació d'Editors del País Valencià.

Fins ara han estat guardonats amb el Premi Vicent Ventura personalitats i institucions com ara Josep Lluís Bauset, Ferran Sanchis Cardona, la Societat Coral El Micalet i Frederic Jordà, Escola Valenciana, el Col·legi Públic Censal de Castelló, Manuel Safont, Trini Simó, Enric Tàrrega, Bernat Capó, Francesc de Paula Burguera, la revista Saó i el cantant Paco Muñoz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.