cultura

Bromera edita una antologia poètica de Carles Salvador

“Elogi de la meua terra i altres poemes” arriba a les llibreries vint anys després de l'últim recull de poemes de l'autor

Bromera acaba d'incorporar al seu catàleg una antologia poètica de Carles Salvador. Elogi de la meua terra i altres poemes, que arriba a les llibreries vora vint anys després de l'últim recull de poemes de l'autor, s'ha publicat en la col·lecció Els Nostres Autors. El responsable de la selecció de poemes i de la introducció és Gonçal López-Pampló, professor associat de la Universitat de València.

Tot i ser un dels escriptors valencians més destacats de la primera meitat del segle xx, Carles Salvador és relativament desconegut per una part important del públic valencià. Amb aquesta antologia, Bromera vol “homenatjar el poeta i convidar a llegir la seua obra, així com reconèixer la seua tasca com una veritable contribució al progrés de la nostra societat i apel·lar al valor pedagògic de la seua poesia, ben útil per a ensenyar a estimar la llengua, com ho feia ell”, apunten des de l'editorial.

Juntament amb els textos més coneguts i representatius, s'hi ha inclòs altres que no havien tingut tanta repercussió i fins i tot d'altres, com ara els poemes de Cistell de fruita, que no s'havien reeditat des que Salvador els va publicar el 1954.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.