cultura

badalona

El Blues & Ritmes tanca el cicle amb el ‘rockabilly' de Kim Lenz & The Jaguars

El guitarrista badaloní Mario Cobo, que actua amb la formació, agraït de poder tocar “a casa”

Els organitzadors estan satisfets amb aquesta edició

La presència de la llegenda viva de la cançó nord-americana, Randy Newman, havia posat el llistó molt alt als organitzadors del festival Blues & Ritmes. Tot i reconèixer que en l'anterior edició “es va tocar sostre”, el codirector artístic del festival, Jordi Pujol Nadal, assegura que estan satisfets de la resposta que ha obtingut el cicle, que es tanca aquesta nit amb l'actuació de Kim Lenz & The Jaguars al teatre Principal. “Hem aconseguit un cartell a l'altura de les expectatives en un context econòmic advers i ens n'hem sortit prou bé”, conclou. La singularitat de la programació, que radica en el fet de portar artistes que no es prodiguen gaire pel país, és una de les claus de l'èxit del festival badaloní, reconeix Pujol. De fet, ja fa anys que les propostes del Blues & Ritmes atrauen un públic de molt més enllà dels límits de Badalona. La qualitat de les propostes l'avalen, com també les crítiques favorables que han publicat diferents mitjans i que han contribuït a donar més volada a la cita.

Aquest ha estat també el primer cop que el teatre Principal ha acollit concerts del Blues & Ritmes, un fet que ha permès tornar a tenir el públic dempeus, dret com s'havia fet en les primeres edicions del festival. Ha estat una edició “molt festiva”, en paraules del seu codirector artístic, que garanteix una festa de clausura “explosiva” amb l'actuació aquesta nit de la volcànica Kim Lenz “la dona més important del rockabilly d'aquest mil·lenni”, segons Pujol.

El badaloní que toca a Amèrica

El badaloní Mario Cobo torna a casa per tocar aquesta nit amb Kim Lenz & The Jaguars. És la seva segona participació al Blues & Ritmes d'aquest any, ja que fa unes setmanes va protagonitzar un concert a l'estació de metro de Pompeu Fabra amb el seu grup, Mario Cobo & His Swingin' Stringers, una actuació que qualifica de “gran experiència” i que valora, perquè, segons explica, “tocar en espais oberts dóna l'oportunitat que gent nova descobreixi estils com els que nosaltres fem”. Pel que fa al concert d'aquesta nit, Cobo assegura que actuar al teatre Principal de Badalona “és com presentar la parella als teus pares”. Després d'algunes gires per Amèrica aquest és el primer cop que fan el salt a Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.