cultura

Josep V. Llorca guanya el premi de poesia en valencià de la Politècnica

L'autor rebrà 3.000 € de premi i l'obra serà publicada per l'Editorial Denes en la col·lecció “Edicions de la guerra”

El poeta Josep V. Llorca, amb l'obra Pedra de resposta, és el guanyador del III Premi Carles Salvador de poesia en valencià, convocat per la Universitat Politècnica de València, amb 3.000 € de premi per a l'autor, a més de la publicació de l'obra per l'Editorial Denes en la col·lecció “Edicions de la Guerra”.

El jurat va resoldre per majoria concedir el premi a l'obra de Llorca, obra que s'afig a les guanyadores de les edicions anteriors del premi: Refugi incòlume, d'Eduard Marco, i A deslloc, de Joan Navarro.

Josep V. Llorca Alcanyís (Burjassot, 1967) és professor de batxillerat al centre Sant Pere Pasqual de València, ha sigut coautor dels llibres de Valencià de 1r i 2n d'ESO de l'Editorial Baula-Edelvives i actualment col·labora en el treball de llibres de text per a Edicions Bromera. Pel que fa a l'obra literària, va ser guanyador el 2004 del Premi Marc Granell de poesia amb el llibre La meua mort, editat per Edicions 96.

L'obra guanyadora serà presentada el dimarts 17 de maig, al Paranimf de la UPV, juntament amb el concert d'Artaica, grup valencià de música tradicional contemporània que acaba d'editar el disc Nits cosides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.