cultura

No només de llibres...

Disset escriptors seran avui al berenar literari d'El Cucut de Torroella

Un total de disset escriptors participaran avui en el berenar literari que tindrà lloc aquesta tarda a la llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí, amb el suport de la Cambra del Llibre Català, el Gremi de Llibreters de Catalunya i el Gremi d'Editors. Els escriptors participants llegiran durant cinc o sis minuts un text relacionat amb l'Empordà, que pot ser propi o d'un altre autor. A més, estaran a la disposició dels lectors per signar exemplars del seus últims llibres.

Els escriptors que assistiran al berenar, entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre, són Montserrat Abelló, Jordi Badia i Luisjo Gómez, Joan Daniel Bezsonoff, Blanca Busquets, Xavier Cortadellas, Núria Esponellà, Mercè Font, Rosa Font, Martí Gironell, Joan Llauró, Jorge Molist, Marta Montañà, Vicenç Pagès i Jordà, Judit Pujadó, Maria Carme Roca, Maria Mercè Roca i Francisco Javier Zuloaga.

Infusió de ratafia

Els lectors podran compartir amb tots aquests escriptors i escriptores un berenar format per coca de pa artesà de la fleca Sunyer; botifarra dolça de la carnisseria Seli; anxoves de Joan Riembau; botifarra blanca i negra de la carnisseria Esperança; pa de pagès i de motlle de la fleca Gusó; brunyols de la pastisseria Batlle; pernil dolç de la carnisseria Salís; ratafia i garnatxa de Can Llos i Queviures Grau; pomes de les propietàries d'El Cucut, Maria Teresa Calabús i Magda Riera Calabús, i una beguda “innovadora i exclusiva”: infusió de ratafia.

Amb aquesta activitat, El Cucut es vol desmarcar una mica de les signatures de llibres tradicionals i crear un ambient propici per “reforçar les relacions dels escriptors amb els lectors”. També hi dóna un cop de mà l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, en la part tècnica i en la difusió de l'esdeveniment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.