Panini publica el còmic «11-M», dedicat a l'atemptat de Madrid, amb pròleg de Pilar Manjón

El còmic 11-M, que tracta de l'atemptat terrorista gihadista de Madrid de l'11 de març del 2004, és a la venda des d'ahir (19,95 euros). La novel·la gràfica, que edita la multinacional Panini, amb seu a Torroella de Montgrí, ha estat prologada per Pilar Manjón, presidenta de l'Associació 11-M Afectats del Terrorisme. «Un còmic com aquest és una abraçada solidària per al record», diu Manjón.

Ponç Cufinyà, coordinador general de còmics i revistes de Panini, va manifestar ahir que el còmic, de 104 planes, es basa en la sentència judicial, i està ordenat cronològicament. S'hi han incorporat tres personatges ficticis –un periodista, un policia i un familiar– com a fils conductors del relat, que comença amb la lectura de la sentència. Els autors són els guionistes Pepe Gálvez i Antoni Guiral, i el dibuixant, Joan Mundet. Se n'ha fet un primer tiratge de quinze mil exemplars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.