Cultura

Shakira culer

La cantant colombiana balla el ‘Waka-waka' amb tot l'equip del Barça en un estadi olímpic a mig omplir

Shakira va començar el concert una hora i mitja més tard del que s'havia previst

Concert esbojarrat, el de Shakira, ahir, en un estadi olímpic a mig omplir. La cantant colombiana s'havia anunciat per a les deu de la nit, però no va arribar a Montjuïc fins a les 21.40 hores. Vint minuts després, hi arribaven Gerard Piqué i tota la resta de jugadors i directius del Barça. Mentre als camerinos es feien les fotos de rigor, passades les onze, els assistents –entre els quals hi havia famílies senceres amb nens– havien perdut la paciència: “¿Por qué, por qué, por qué?”, cridaven.

Finalment, una hora i mitja més tard del que s'havia previst, la colombiana va començar a cantar. “Em feu sentir com a casa, això és casa meva!”, va exclamar en un català fluid. Al cap de pocs minuts, ja hi havia Piqué –amb el qual es va petonejar–, Xavi, Bojan, Villa, Pedro i Busquets ballant per l'escenari i, per al final del xou, tot i que encara no havia arribat quan es tancava aquesta edició, es preveia un waka-waka amb la plantilla blaugrana al complet a l'escenari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.