cultura

Cultura

Serrat destaca la seua relació personal i afectiva amb La Lira

El cantautor Joan Manel Serrat participarà avui a Amposta en el concert La Lira Ampostina versiona Serrat, en benefici de l'escola de música de La Lira Ampostina, que passa greus dificultats econòmiques. Serrat va precisar ahir que ho fa per la seua “relació personal i afectiva” amb l'entitat i també per “interessos artístics”, per “defensar l'existència de l'entitat”, va afirmar.

És la primera vegada que Serrat actua a Amposta. El concert tindrà lloc a les deu de la nit a l'exterior del pavelló firal i s'interpretaran disset peces significatives de Serrat adaptades per a banda pel mestre Adolf Ventas i el músic Jordi Grisó. El cantautor també pujarà a l'escenari i cantarà dues cançons: Bendita música i Paraules d'amor. L'organització va dir que s'han venut unes 1.500 entrades de les 3.000 que es van posar a la venda. “Són uns diners que ens aniran molt bé per pagar deutes a curt termini”, va dir el president de l'entitat, Javier Escrihuela.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.