cultura

amposta

Joan Manuel Serrat canta amb La Lira Ampostina

El cantautor va participar divendres en el concert organitzat per defensar l'escola de música de l'entitat

Va ser el moment més esperat del concert, i un moment únic en la carrera del cantautor. Joan Manuel Serrat va sortir divendres a la nit a l'escenari per cantar amb els músics ampostins Bendita música i Paraules d'amor davant de 2.000 espectadors impacients. Va ser la primera vegada que el compositor acompanyava una banda de música i en un recital basat en la seva discografia. Ho va fer desinteressadament, per amistat personal amb un membre de la banda i també per defensar l'entitat, ja que el concert era en benefici del finançament de l'escola de música, que té greus dificultats econòmiques.

A les instal·lacions exteriors del pavelló firal d'Amposta, més de 2.000 persones no van voler perdre's aquesta cita única. En aquest sentit, més enllà de col·laborar amb el preu de les entrades, de 25 euros per al púbic en general i de 20 per als socis de La Lira, i amb l'objectiu de garantir el futur d'aquesta important escola musical, el públic esperava amb impaciència la primera actuació de Serrat amb una banda de música. En el concert La Lira versiona Serrat es van interpretar disset temes del cantautor. Serrat va cantar amb ells Bendita Música i Paraules d'amor, els dos temes escollits pels músics ampostins. Aquesta ha estat la primer actuació de Serrat a Amposta, on s'espera que la breu interpretació d'aquest divendres a la nit “sigui només l'aperitiu” d'un futur concert a la capital del Montsià.

LA XIFRA

2.000
persones
van assistir divendres a la nit al concert de la banda i Serrat, que va tenir lloc al pavelló firal d'Amposta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.