Cultura

El misteri de les vambes

The mistery of flying Kicks de l'australià Matthew Batte, és el guanyador del Curt.doc 2011, el Festival Internacional de Curtmetratge Documental de Vidreres. El jurat, format pel productor Edmon Roch, el realitzador Lluís Danés i la crítica cinematogràfica Eulàlia Iglesias, va destacar el caràcter innovador del treball de Batte i la multiplicitat de formats emprats. El documental revela, a través de la participació de molta gent de punts distants del planeta, el misteri de les vambes que pengen dels cables elèctrics, una imatge transformada en un potent símbol urbà.

El jurat també va premiar com a finalista el treball polonès A piece of Summer, de Marta Minorowicz, que narra la convivència d'un ancià amb el seu nét durant un estiu, envoltats de naturalesa verge i d'un món difícil, i Femei, de Benet Roman, que s'endinsa en el món de les dones romaneses, com a millor curtmetratge català. El somriure amagat, de Ventura Durall, es va endur el premi del públic, i el productor Lluís Miñarro va recollir el Nanook per la seva trajectòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.