cultura

Jamaica, a prop de casa

El IV Costa Brava Reggae Fest es fa avui a Lloret i Horace Martin és a Sant Feliu

Els aficionats al reggae i a la música jamaicana en general tenen avui un parell d'opcions destacades per triar: a la platja de Lloret de Mar, hi tindrà lloc aquesta nit el IV Costa Brava Reggae Fest, que organitza l'associació de músics, discjòqueis i productors Salmonetes Ahumados Hi Fi. Es tracta d'un festival gratuït a l'aire lliure, a sa Caleta de Lloret, on actuaran diversos artistes que representen estils tan variats com ara el reggae, el dancehall, el dubstep, el jungle i el drum'n'bass, sempre connectats amb les arrels rítmiques de la gran mare Jamaica. Hi actuarà, per exemple, la cantant londinenca d'origen jamaicà Lady Chann, coneguda com la reina del dancehall al Regne Unit. A més, Lady Chann hi actuarà acompanyada pel productor i discjòquei Sticky, tota una llegenda de l'escena de club britànica i descobridor de talents com ara Ms. Dynamite. Hi haurà música durant tot el dia, des de les 12 del migdia fins ben entrada la matinada del diumenge, amb les actuacions d'Urtica Sound, Rockers Roots, Makady, Debilorhitmicos, Hektor Banton & King Der, Vaporetto Sound System, Blastto, Bass Vybz Sound, Sali B, Concepto Radio Showcase, Daddy Panda & Salmonetes Ahumados Bassa System, Supah Cannabinol Family, Bundem Squad i Maydana Dancer, la majoria dels quals provenen de diferents punts de Catalunya.

Horace Martin & U-Rie

El cantant jamaicà Horace Martin, que va tenir diversos èxits en els anys 80, actuarà avui a la sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols (22 h, 12 euros), amb el català U-Rie i Raggatack Super Power.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.