El cicle Escènit es confirma com la proposta estel·lar de la programació d'estiu de l'Ajuntament de Girona

El cicle d'espectacles Escènit, que té com a escenari la plaça dels Jurats, és, un any més, la proposta estel·lar de l'Ajuntament de Girona per aquest estiu. L'alcaldessa, Anna Pagans, i la regidora de Cultura, Lluïsa Faxedas, van presentar ahir el programa d'activitats que es desenvoluparan a la ciutat, organitzades majoritàriament per l'Ajuntament a través de les diverses entitats o serveis que en depenen. Són aproximadament unes 240 activitats que es recullen en un catàleg amb la mateixa vocació d'exhaustivitat amb què es confecciona el programa de fires. Exposicions, activitats a les biblioteques, projeccions, activitats diverses al carrer o als centres cívics, concerts, conferències, tallers, clubs de lectura, visites guiades, teatre i dansa és el ventall d'activitats que abasta la múltiple proposta del consistori per aquest estiu, la gran majoria gratuïtes.

L'Escènit és una de les activitats estiuenques que convoca més públic a Girona. Tindrà com a preludi, el 14 de juliol, l'espectacle projecció Un univers per descobrir, muntat en ocasió de la celebració de l'Any Internacional de l'Astronomia, que combina música, textos literaris i científics i la projecció d'espectaculars imatges de l'univers. El guió i la direcció artística són de Mariona Fàbregas, l'assessorament artístic és de Ferran Frauca –actuaran també tots dos– i el científic de Marta Peracaula. L'Escènit també té un vessant familiar, amb una sèrie d'espectacles adreçats a la mainada que es faran en diversos escenaris de la ciutat, com ara els jardins de la Devesa, els jardins Fora Muralla, els dels Alemanys o la mateixa plaça dels Jurats. Més informació a www.ajuntament.gi.

DESTACATS D'ESCÈNIT

Un univers per descobrir
Projecció espectacle (14 juliol, 22.30h)
Humor, circ (16 juliol, 22.30h)
Humor, circ (22 juliol, 22.30h)
Teatre d'humor, música (24 juliol, 22.30h)
Circ acrobàtic (30 juliol, 22.30h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.