Pel centenaride la Costa Brava, festival de festivals

L'aniversari de la Costa Brava «relliga» onze concerts dels festivals existents

La proposta presentada ahir és fruit d'un acord entre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i els principals esdeveniments musicals de la zona. En total són nou festivals i dos clàssics de l'estiu com ara la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell i el concert de sardanes de Palamós. En aquest sentit, s'ha optat per aprofitar els recursos existents en comptes d'afegir una nova oferta a l'atapeït panorama musical estiuenc. «El patronat, de fet, ja col·labora econòmicament en deu dels onze esdeveniments que aporten espectacles al programa de Les Nits Musicals del Centenari», va explicar ahir la directora del Patronat de Turisme, Carme Polo.

Una vela promocional sobre el centenari en els dies dels concerts escollits permetrà visualitzar el lligam entre tots els festivals i els actes del centenari.

Tanmateix, sí que hi ha un espectacle especialment pensat com a concert extraordinari del centenari: el que es farà, amb el títol Visions de la Mediterrània, els dies 16 i 17 de juliol, en el marc del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, amb la participació d'artistes de la talla de Joan Manuel Serrat, Noa, Maria del Mar Bonet, Franca Masu i el mític Gino Paoli, el cèlebre intèrpret de la no menys cèlebre Sapore di sale, que no ha tocat mai a l'Estat espanyol.

EL PROGRAMA

25 de juny M. del Mar Bonet (Banyoles, (a)phònica) 4 de juliol Havaneres (Calella de Palafrugell) 9 de juliol O. Sosa (Girona, F. Músiques Religioses) 17 de juliol Visions de la Mediterrània (F. Porta Ferrada) 1 d'agost Guillermo Klein (F. Cadaqués) 3 d'agost L. Negra (Festival Cap Roig) 5 d'agost Pral. Bisbal i Montgrins (Palamós) 6 d'agost Gala Händel (Torroella de Montgrí) 9 d'agost Lama i Cabruja (Sant Pere de Rodes) 21 d'agost Trio Parnassus. (Vilabertran, Schubertíada) 29 d'agost Jorge Drexler (Figueres)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.