La música del món arriba als Jardins de Santa Clotilde

S'han programat cinc concerts els mesos de juliol i agost

El programa es completa amb les actuacions del grup d'havaneres Cubacant, i de la formació de jazz llatí Josep Soto Sextet. Tots els concerts, que es faran al llarg dels mesos de juliol i agost, són d'entrada gratuïta i se celebraran a l'avinguda dels Til·lers.

La proposta de Kodjo Senyo beu dels cants tradicionals del poble ewe, la banda sonora de la seva infantesa, que utilitza com a punt de partida per trobar la connexió amb el blues i el jazz. Senyo canta en el seu idioma matern a l'amistat, l'amor i l'esperança. Per la seva banda, Yardém treballa com a grup des de l'any 2006, ha enregistrat dos discos i està format per Francisca López (veu), Paco Seco (guitarra) i Patrícia Ramos (violí).

La tercera proposta del cicle, també vinculada al Diversons, és la del brasiler Euclydes Mattos, que actuarà acompanyat de Lionel Mortola (contrabaix) i Daniel Levy (bateria). Amb referències com João Gilberto, Tom Jobim o Baden Powell, Mattos, originari de la ciutat brasilera de Santos, és un mestre de la fusió de la música clàssica, el jazz i els ritmes brasilers.

El grup gironí Cubacant (Esclanyà), format per Cástor Pérez, Enric Canada i Neus Martínez, i el sextet de jazz llatí liderat per Josep Soto acaben d'arrodonir el programa. Cubacant presentarà els temes del primer disc que ha enregistrat, que porta el nom del grup, a més de la llegenda L'essència de l'havanera.

PROGRAMACIÓ

Kodjo Senjo
5 de juliol
Yardém
19 de juliol
Euclydes Mattos
2 d'agost
Cubacant
16 d'agost
Josep Soto Sextet
30 d'agost Tots els concerts són gratuïts i començaran a les 7 de la tarda
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.