Disminueix l'assistència de públic al festival Reggus de Reus

Al festival de petit format dedicat al reggae i l'ska de Reus, Reggus, ha disminuït enguany l'assistència de públic. Aquest festival, que ja ha arribat a la setzena edició, acostuma a reunir unes dues mil persones, tot i que en l'edició d'enguany només es va arribar a les 1.500. Tot i això, l'organització en va fer una valoració molt positiva, ja que pel que fa a l'assistència «uns anys puja i d'altres baixa, sobretot tractant-se d'un festival de petit format», va explicar Joan Rosich, de l'associació cultural Reggus, i els motius poden ser diversos, entre els quals figura la conjuntura econòmica de crisi o els grups seleccionats. Però és la qualitat musical i les sensacions positives dels assistents el que incentiva una bona valoració: «La predisposició del públic i els comentaris que hem rebut és el que ens satisfà», va dir Rosich.

L'actuació estrella de l'edició d'enguany va ser la de l'històric cantant jamaicà Derrick Morgan, que tot i la seva edat no va decebre en cap cas el públic i va satisfer totes les previsions de l'organització. Joan Rosich va assegurar que va ser un concert «molt emotiu» i que el públic va valorar molt positivament la presència d'algú d'aquest nivell al Camp de Tarragona.

No obstant això, amb vista a la propera edició caldrà veure si hi ha canvis pel que fa al format o si es manté l'actual. «Hem de fer la valoració corresponent i veure si introduïm canvis o no. De moment, però, funciona bé portar un artista principal i grups secundaris», va explicar Rosich. Així mateix, també s'haurà de considerar si es mantenen els dos escenaris o si cal fer canvis pel que fa a les ubicacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.