195 artistes van participar en el 53è premi de pintura ràpida de Tossa

Un total de 195 artistes van participar diumenge passat en la 53a edició del Premi Internacional Tossa de Mar de Pintura de Ràpida. El jurat, presidit per Francesc Fontbona, acadèmic numerari de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts Sant Jordi, va incloure també la historiadora i crítica d'art Susanna Portell i l'historiador i documentalista Adrià Fornés, director de Culturart. L'exposició de les obres presentades a aquesta edició es pot visitar a l'edifici La Nau fins al 30 de setembre vinent, de dimarts a diumenge, de 10 a 2 del migdia i de 4 a 8 del vespre.

El premi especial Ajuntament de Tossa de Mar, dotat amb 2.000 euros, es va atorgar a Pau Morales. El premi d'olis i acrílics (1.500 euros) va ser per a Angel Asensio; el d'aquarel·les i guaixos (1.000 euros) per a Jordi Pons Casals, i el d'altres procediments (1.000 euros) per a Eva Masllorens.

El premi especial Centenari de la Costa Brava (1.000 euros) va recaure en Germà Xerta, el juvenil (250 euros) en Josep Méndez i l'infantil (150 euros), en Quiona Rodas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.