Coldplay actua avui a Barcelona i enregistrarà el concert per editar un DVD

La banda de Chris Martin actuarà avui a l'Estadi Olímpic Lluís Companys amb totes les entrades venudes, igual que va passar en les seves últimes visites (Espacio Movistar el 17 de juny del 2008 i el Palau Sant Jordi el 6 de setembre del 2008). Avui 63.500 espectadors seran testimonis i protagonistes d'un concert que passarà a la història, ja que la banda l'ha triat per enregistrar-hi el DVD de la gira. Poc podia imaginar-se Coldplay la gegantina bola de neu que es va formar sobretot a partir de la cançó Viva la vida, convertida en l'himne oficiós de les victòries blaugrana.

El concert de Coldplay començarà a dos quarts de deu de la nit però abans el públic haurà pogut gaudir de dos teloners del luxe: els toledans The Sunday Drivers (19.00 h) i els imprescindibles The Flaming Lips (19.50 h). El concert està previst que s'acabi a dos quarts de dotze i hi haurà un servei especial d'autobusos a la plaça d'Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.