La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya enregistra un disc a l'Auditori

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC) ha portat a terme aquesta setmana, a la sala simfònica de l'Auditori de Girona, els treballs d'enregistrament del seu nou disc Inoblidables en concert. La formació orquestral integrada per La Principal de la Bisbal i l'Orquestra de Cambra de l'Empordà (fins a un total de 42 instrumentistes) i dirigida per Francesc Cassú i Carles Coll, presenta per primera vegada un repertori d'obres inoblidables de la música catalana amb peces representatives que van des de L'hereu Riera fins a Boig per tu, expressament orquestrades per a aquest enregistrament, que ha comptat en la seva creació amb compositors i músics de talla internacional com monsenyor Valentí Miserachs, president de l'Institut Pontifici de Música Sacra, Ricard Miralles, Max Havart, Manel Camp i Josep Cassú, entre molts d'altres.

El concert de presentació d'aquest nou treball musical de la SCCC, patrocinat per l'empresa gironina Metalquimia, tindrà lloc a la sala simfònica de l'Auditori de Girona el divendres 20 de novembre. S'hi estrenaran dues obres composades expressament per a l'ocasió per dues figures molt representatives de la composició catalana actual: Carles Casas i l'Enric Palomar. Les entrades per aquest concert estan disponibles des d'ahir, dijous 17 de setembre, a les taquilles de l'Auditori de Girona i al Servicaixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.