L'edició digital d'El Punt obre un canal dedicat a Temporada Alta

S'hi podrà consultar l'actualitat del festival amb informacions complementàries

El festival Temporada Alta és un dels esdeveniments de més ressò popular i cultural de tot l'any a les comarques gironines. Per aquest motiu El Punt des de fa anys li dedica una atenció especial a les planes del diari, i ara també s'ha considerat oportú donar un lloc especial al festival en l'edició digital, amb l'objectiu de facilitar als lectors la localització de les informacions relacionades amb els més de setanta espectacles que es faran als diferents escenaris des d'aquesta setmana fins a mitjan desembre.

El canal Temporada Alta s'ha estructurat en diverses seccions, per gèneres. Així, el teatre serà la secció principal en correspondència amb el gruix de la programació. També hi haurà un apartat de música, un de dansa i un altre que agruparà la resta de disciplines. Finalment, les crítiques dels espectacles es podran trobar agrupades en una mateixa secció on, de la mateixa manera que passa amb totes les informacions de l'edició digital d'El Punt, els lectors podran afegir les seves opinions sobre els espectacles que hagin vist, en l'apartat de comentaris.

El bloc de Fonalleras

Des del canal de Temporada Alta d'El Punt es podrà accedir al bloc que l'escriptor i articulista Josep Maria Fonalleras publica durant el festival al web de Temporada Alta, una novetat d'aquesta edició. En aquest espai, que té per nom Apunts de Temporada, Fonalleras comenta temes relacionats directament o tangencialment amb l'actualitat del festival, i cada setmana té un convidat de renom que opina sobre aspectes teatrals o sobre les obres programades. Els lectors de l'edició digital d'El Punt podran veure en el canal del diari cada nova entrada que vagi fent Josep Maria Fonalleras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.