Raimon i el Misteri d'Elx rebran la Medalla de la Universitat de València

El consell de govern de la Universitat de València ha acordat hui guardonar amb la seua màxima distinció el cantant Raimon i el Misteri d'Elx. La institució acadèmica considera Raimon «una referència obligada a l'hora de reflexionar sobre el que ha sigut el segle XX al nostre país» i ha decidit reconéixer el cantant pel seu treball com a músic i la seua tasca d'investigació en les arrels poètiques dels clàssics valencians.

Amb la concessió de la Medalla de la Universitat al Misteri d'Elx, la institució acadèmica reconeix «la importància que per al nostre país, la nostra llengua i la nostra cultura té la festa que va nàixer en la mateixa època que ho va fer la Universitat de València». Ambdues medalles seran lliurades aquest curs en un acte solemne al Paranimf de la Nau, la seu històrica de la Universitat de València.

El consell de govern d'aquesta universitat també ha acordat el nomenament com a doctors honoris causa del teòleg jesuïta Jon Sobrino, de la filòsofa i teòrica del feminisme Sheyla Benhabib, de l'astrònoma Virgina Trimble, de l'hispanista Thomas F. Glick i, a títol pòstum, del jurista Vicente Luis Montes, catedràtic de Dret Civil i magistrat del Tribunal Suprem, que va morir el passat mes d'agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.